coach image coach image

Hej, jag är Eva Rydqvist,
din Cambridge coach

Eva Rydqvist

013 13 33 00 Mobil: 070 34 20 890

eva.rydqvist@cambridgeviktprogram.se

Fyll i dina uppgifter så ringer jag dig.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Boka en tid

Coachningar

service image

Närcoachning

service image

Distanscoachning

service image

Gruppcoachning

Program

Kortprogram

Tappa tio

Jämnvecko

Jämnkilo

Detox

Cambridge Formprogram (CFP)

Skolningsnivå

Certifierad Coach

Vill du lyckas med din bantning en gång för alla?

Med en bra produkt – ett bra program – med mig som coach kommer du att lyckas hela vägen. Jag ger dig en bantningsplan och jag kan ge dig kundlöfte. Jag har arbetat med Cambridge Viktprogram sedan 2008, först elva år som rådgivare och kan sedan våren 2019 titulera mig: Cambridge Coach.

Min historia – Erfarenhet av bantning: Jag har varit överviktig till och från i hela mitt vuxna liv. Jag har ett förflutet som handbollsspelare fram till 22 års ålder. Det var när min idrottskarriär slutade som min viktproblematik började, intag och uttag av kalorier var inte i balans när jag slutade att träna. Mellan 1985 – 2004 jojo-bantade jag med de flesta metoder. 2004 bantade jag bort 25 kg, i samband med det bytte jag arbetsgivare: mer ansvar, långa arbetsdagar vilket gjorde att jag inte orkade hålla min ambition med goda kostvanor och jag gick upp 26 kg inom loppet av ett år.

2007 kom jag i kontakt med Cambridge Viktprogram. Min första bantning med Cambridge gjorde jag med enbart shaker, ren kur (3 shaker per dag och kroppen i ketos). Det tog 15 veckor för mig att gå ner mina 26 kg. Under mina år har jag hjälpt många att gå ner i vikt. Många har valt att använda sig av Cambridge som en VLCD produkt (Very Low Calorie Diet) för att snabbt nå sin trivselvikt.

Genom åren har både jag och många av mina kunder fått återfall och tvingats banta igen. De flesta ”vet precis hur de ska göra” för att behålla sin nya vikt men det är inte lika lätt i praktiken. Jag har genom åren gått upp och ner ungefär 200 kg, jag har inte vägt över 100 kg men bra nära. Jag har med andra ord en oerhört gedigen erfarenhet av egen viktproblematik.

Sedan årsskiftet 2018/19 har jag varit med för att bygga Cambridge på nytt i Sverige, numera The 1:1 DIET by Cambridge Weight Plan. Ny utbildning, nytt tänk, testat själv, testa på gamla kunder, testa på nya kunder. Jag har under mina år med Cambridge fått så många kunder hela vägen i mål och sedan viktstabila. Vi är originalet av alla måltidsersättningar på marknaden. Förutom vår produkt kan vi erbjuda ett bra program/material och jag stärkts i min yrkesroll med vidareutbildning. Idag kombineras Cambridge måltidsersättningar med de Nordiska Kostrekommendationerna i vårt stegprogram. Vi ger våra gamla kunder en helt ny kundupplevelse. Vi kan ”leva” medan vi bantar (slippa äta enbart shaker/soppa vecka ut och vecka in). Kort period på steg 1 (bara shaker/soppa) och sedan vidare i programmet för att succesivt lägga på mer mat och att träna oss i goda kostvanor. Jämförelse: 10 veckor med ren kur, snittviktminskning ca 15 kg, 10 veckor på stegprogrammet, snittviktminskning ca 12,5 kg. Det skiljer oerhört lite i hur snabbt du når ditt mål och du får äta något litet redan andra veckan.

Jag vet inte hur många gånger jag hört: Jag vill bara handla produkten för jag vet precis hur jag ska göra. Absolut… de flesta ”vet” hur de ska göra men med bara produkten får vi ingen praktisk träning hur vi ska göra när vi är klara med påsarna. Övning ger färdighet – Jag vet vad jag pratar om och det är lycka att se/höra mina kunders kommentarer om den insikt de får när det bantat med Cambridge Stegprogram. Cambridge är ett koncept, inte en påse. En påse kan du handla i din matvarubutik eller på ditt apotek. Jag arbetar för att du som kund ska nå ditt viktmål permanent, ALDRIG BANTA MÅNGA KILO IGEN.

Banta på egen hand är inte så lätt, banta med en coach är lättare. Unna dig att ta hjälp med en av de svåraste utmaningarna som finns: att gå ner i vikt permanent. Oavsett om du har få eller många kilo att banta bort så fungerar stegprogrammet. Jag ger dig en personlig bantningsplan, det är du värd.

Jag ser fram emot att hjälpa gamla och nya kunder. Jag har världens roligaste jobb. Det finns inget roligare arbete än att få vara med mina kunder och se vad som händer både fysiskt och psykiskt av att gå ner i vikt och få ett hälsosammare liv med goda kostvanor i kombination med fysisk aktivitet.

Om du får ”igenkänning” i min text och vill ge mig en chans att stötta dig på väg mot ditt viktmål scrolla tillbaka upp och boka din tid eller be mig kontakta dig. Vill du inspireras av ett antal av mina superduktiga kunder titta/läs efter min presentation.

Förändringar av min Cambridgeverksamhet till sommaren 2023:

Fram till midsommar 2023 coachar jag i Linköping, enskilt eller i grupp och på distans. Efter 30 juni 2023 kommer jag endast coach på distans via TEAMS.

Jag har under drygt 20 år arbetat mycket och har det senaste året reflekterat över vad som är LIVSKVALITET för mig. Jag kommer att göra lite omprioriteringar i mitt liv och det kommer att påverka min Cambridgeverksamhet. Planen är att flytta till vårt hus i Södra Östergötland (10 mil från Linköping). Vi har skaffat en ny familjemedlem en Engelsk mastiff vid namn Tjorven som förgyller våra liv. Jag vill få mer tid med familjen och skapa en ny tillvaro på ny plats i vårt nya hus.

Jag stänger mitt kontor / lager i Linköping: Jag kommer endast att ha kontor och lager i Linköping fram till midsommar. Jag kommer också ta långledigt över sommaren och vara tillbaka som Cambridge Coach, på distans till hösten. Jag kommer förstås att hjälpa befintliga kunder om det skulle vara något. Från 17 maj 2023 har jag ingen möjlighet att ta emot helt nya kunder, min kalender är full. Jag hänvisar dig till någon av mina fina kollegor, använd länken här: https://one2onediet.se/hitta-coach/ bor du i mitt närområde leta efter en coach som kan hjälpa dig på distans.

Jag önskar dig en fin sommar!

Vi lyckades!


before
after

Per Randevik

"Hur hittade du Cambridge?Kände igen Cambridge sedan tidigare  Vad fick dig att börja din bantning med just Cambridge just nu? Jag…"

Läs mer
before
after

Annika Larsson

"Hur hittade du Cambridge? Min vän/bekant/släkting bantade och jag såg hens förändring. Vad fick dig att börja din bantning med…"

Läs mer
before
after

Jenny Ahldin Magnusson

"Hur hittade du Cambridge? Har provat tidigare Vad fick dig att börja din bantning med just Cambridge just nu? Jag…"

Läs mer
before
after

Ann-Katrin Kjell

"Hur hittade du Cambridge? Min vän/bekant/släkting bantade och jag såg hens förändring.Har använt Cambridge tidigare Vad fick dig att börja…"

Läs mer
before
after

Ewa Wiklundh

"Hur hittade du Cambridge? Min vän/bekant/släkting bantade och jag såg hens förändring. Vad fick dig att börja din bantning…"

Läs mer
before
after

Linnéa Revelj

"Hur hittade du Cambridge? Känner en coach Vad fick dig att börja din bantning med just Cambridge just nu? Jag…"

Läs mer
before
after

Erik Boierth

"Hur hittade du Cambridge? Google Vad fick dig att börja din bantning med just Cambridge just nu? Jag var…"

Läs mer
before
after

Henrik Andersson

"Hur hittade du Cambridge? Min vän/bekant/släkting bantade och jag såg hens förändring. Vad fick dig att börja din bantning med…"

Läs mer
before
after

Catharina Palm

"Vad fick dig att börja på Cambridge? Jag mådde inte bra och behövde göra något åt min vikt. Jag hittade…"

Läs mer
before
after

Pelle Nyqvist

"Vad fick dig att börja på Cambridge? Jag tycket att det var dags att göra mig en tjänst (att jag…"

Läs mer
before
after

Hans Mårtensson

"Vad fick dig att börja på Cambridge? Jag hade för höga värden både för mitt blodtryck blodtryck och socker. Jag…"

Läs mer
before
after

Maria Fragkou Dragka

"Vad fick dig att börja på Cambridge? Jag har en syster (bor på Cypern), som använt 1to1 DIET by Cambridge."

Läs mer
before
after

Björn Duan

"Vad fick dig att börja på Cambridge? Jag behövde gå ner i vikt och hade provat Cambridge tidigare och gick…"

Läs mer
before
after

Susanne Walfridsson

"Vad fick dig att börja på Cambridge? Jag hade en jobbarkompis som gått ner i vikt hos Eva med hjälp…"

Läs mer
before
after

Birgitta Holmström

"Vad fick dig att börja på Cambridge? Jag såg en kille på golfbanan som hade lyckats med Cambridge och ville…"

Läs mer
before
after

Lilian Karlsson

"Vad fick dig att börja på Cambridge? Jag hade problem med att veta hur jag skulle göra, min make hjälpte…"

Läs mer
before
after

Monica Stålnert

"Vad fick dig att börja på Cambridge? Jag var på en bussresa (långresa)och fick inte plats att fälla ner bordet…"

Läs mer
before
after

Helena Källgren

"Vad fick dig att börja på Cambridge? Vågen visade för mycket och jag låg och funderade vad jag skulle göra."

Läs mer
before
after

Marie Kihlberg

"Vad fick dig att börja på Cambridge? Jag kände mig stor och hade fått ont i knäna och kände att…"

Läs mer
before
after

Catharina Kalered

"Vad fick dig att börja på Cambridge? Ville få en rensning i kroppen och behövde gå ner i vikt. Hade…"

Läs mer
before
after

Synnöve Svedin

"Vad fick dig att börja på Cambridge? Jag hade sett Eva min coach på Facebook och att hon lyckats bra…"

Läs mer
before
after

Anne-Sofie Nystrand

"Vad fick dig att börja på Cambridge? Såg en video på mig själv när jag dansade, jag såg gravid ut."

Läs mer
before
after

Maria Dahlqvist

"Det här är Maria som under våren har kört vårt nya program TAPPA 10, Marias viktminskning 12,7 kg. Jag vill…"

Läs mer
before
after

Sarah Gale

"Vad fick dig att börja på Cambridge? Jag var trött på min övervikt och hade sett min syster lyckas bra…"

Läs mer
before
after

Berndt Johansson

"Vad fick dig att börja på Cambridge? Kände att det var dags att banta igen (har gjort det till och…"

Läs mer
before
after

Morgan Fagerberg

"Vad fick dig att börja på Cambridge? Att jag visste att metoden fungerade bra. Jag hade varit kund hos Eva…"

Läs mer
before
after

Victor Nystrand

"Vad fick dig att börja på Cambridge? Jag var för fet var tvungen att göra något åt det…"

Läs mer
before
after

Wiwi Riddarsporre

"Vad fick dig att börja på Cambridge? Jag hade en kompis som fått fina resultat med Cambridge. Jag var så…"

Läs mer
before
after

Monica Strand

"Vad fick dig att börja på Cambridge? Hade ett par jeans som jag inte kunde knäppa i midjan och en…"

Läs mer
before
after

Tracy Hallberg

"Vad fick dig att börja på Cambridge? Såg en vän från förr på Facebook och blev inspirerad. Berätta hur du…"

Läs mer
before
after

Peter Lindh

"Vad fick dig att börja på Cambridge?Kändes inte bra och jag mådde inte bra i kroppen. Ville få en nystart…"

Läs mer
before
after

Kajsa Bogren

"VAD FICK DIG ATT BÖRJA  BANTA?Jag blev mer stillasittande i samband med Covid-19 och gick upp i vikt. HUR UPPLEVDE…"

Läs mer
before
after

Elisabeth Söderström

"VAD FICK DIG ATT BÖRJABANTA?Inte van vid att brösten blivit stora av att jag gått upp i vikt. HUR UPPLEVDE…"

Läs mer
before
after

Fredrik Ljungqvist

"VAD FICK DIG ATT BÖRJA BANTA?Vadslagning med min dottern att gå upp i vikt och att jag själv behövde gå…"

Läs mer
before
after

Martina Nilsson

"VAD FICK DIG ATT BÖRJA BANTA? Behövde minska på sockerintaget som även påverkade min smärta då jag har Fibromyalgi. HUR…"

Läs mer
before
after

Roger Larsson

"VAD FICK DIG ATT BÖRJA BANTA? Såg att vikten gick sakta uppåt och passerade 100 kg och att mina matvanor…"

Läs mer
before
after

Cathrine Renström

"VAD FICK DIG ATT BÖRJA BANTA? Ville komma tillbaka till mitt ”gamla” jag. Ville leva mer hälsosamt igen. Hade gåttupp…"

Läs mer
before
after

Camilla Sahlin

"VAD FICK DIG ATT BÖRJA BANTA? Jag hade passerat min trivselvikt. HUR UPPLEVDE DU DIN BANTNING MED CAMBRIDGE? Det har…"

Läs mer
before
after

Mirell

"VAD FICK DIG ATT BÖRJA BANTA? Två graviditeter inom loppet av 2,5 år. Komma tillbaka i bra form igen. HUR…"

Läs mer
before
after

Therese Almqvist

"VAD FICK DIG ATT BÖRJA BANTA?Hade tänk på det länge och Cambridge kom till min kommun då (Finspång 2011) första…"

Läs mer
before
after

Marina Ström

"VAD FICK DIG ATT BÖRJA BANTA?Jag blev inspirerad av min väninna som kört Cambridge och jag hade bekymmermed klimakteriebesvär.HUR UPPLEVDE…"

Läs mer
before
after

Benita Leeming

"VAD FICK DIG ATT BÖRJA BANTA?Jag kände mig för tjock och min ryggproblematik blev värre med att gå runt med…"

Läs mer