Vi lyckades!

Benita Leeming

Namn: Benita Leeming

Startvikt: 84kg

Nuvarande vikt: 66kg

Coach:

VAD FICK DIG ATT BÖRJA BANTA?
Jag kände mig för tjock och min ryggproblematik blev värre med att gå runt med för många kilo.

HUR UPPLEVDE DU DIN BANTNING MED CAMBRIDGE?
Jag har använt mig av Cambridge Stegprogram, Tappa 10 kg och det har gått bra hela vägen. Jag är firat både midsommar och varit på 50-årskalas utan att göra avkall på programmet. När jag har bestämt mig så har jag.

OM DU HAR BANTAT TIDIGARE, VAD VAR SKILLNADEN DENNA GÅNGEN MED CAMBRIDGE?
Jag har använt Cambridge en gång tidigare och också Viktväktarna. Det jag gillar med Cambridge är kickstarten och det snabba resultat programmet ger trots att jag fick börja äta tidigt. Att få tillsätta bären andra veckan och mat tredje veckan osv gjorde det det lätta att följa programmet.

VILKA FÖRDELAR HAR BANTNINGEN RESULTERAT I?
Jag har mindre ont i ryggen och känner mig både piggare och fräschare. Jag har fått insikt om hur stora portioner jag kan äta utan att gå upp i vikt igen.

HUR HAR LIVET FÖRÄNDRATS EFTER BANTNINGEN?
Allt känns mycket lättare. Jag ska träffa min coach Eva regelbundet för att se till att behålla min nya vikt. Att vara viktstabil är också ett arbete. Jag kommer regelbundet stå på vågen för att ha kontroll att det ingår åt fel håll.

UPPLEVDE DU NÅGOT UNDER ELLER EFTER BANTNINGEN SOM DUINTE HADE FÖRVÄNTAT DIG?
Nej, inget speciellt. Jag hade full fokus och litade på min coach Eva när hon berättade att om jag bara följer programmet så kommer jag få resultat. Jag har regelbundet träffat Eva för avstämning och instruktion för att komma vidare i programmet.

BERÄTTA FRITT MED DINA EGNA ORD OM DIN BANTNINGSERFARENHET
Kändes skön att jag på vara 11 veckor med Cambridge Stegprogram gick ner 16,7 kg. Det har blivit ytterligare lite viktminskning. Bra att ha cambridgemåltiderna som stöd men ändå kunnat delta socialt eftersom jag fick lägga till mat tidigt i programmet.

Jag är nöjd och jag kan rekommendera Cambridge stegprogram.

Tillbaka