One 2 one Diet

jämn­vecko

Jämnveckoprogrammet – stabil och snabb viktminskning

Drömmer du om att gå ner i vikt långsiktigt? Jämnveckoprogrammet passar dig som behöver bantningsmotivation och som inte enbart är ute efter en snabb viktminskning, utan också en stabil viktnedgång som möjliggör en bestående livsförändring. Programmet är ett bra alternativ för dig med rejäl övervikt som kanske har testat något av våra program tidigare, utan önskat resultat.

I början av programmet kommer du att uppleva en snabb viktminskning, men under bantningsresans gång avtar farten och du börjar i stället fokusera mer på en jämn och stabil viktnedgång. Du har gott om tid att lära dig ta kontroll över din vikt, och behålla den även efter avslutat bantningsprogram.

Under jämnveckoprogrammet går du igenom hela nivåprogrammet, och stannar lika många veckor på varje nivå. Din övervikt avgör hur länge programmet pågår. Har du en övervikt på 20 kg kommer programmet att pågå i 20 veckor. Det övergripande målet är alltså att gå ner i vikt långsiktigt, 1 kg per vecka i medeltal. I början av programmet träffar du din Coach varje vecka, ni kan träffas på riktigt eller på distans. Träffarna blir färre vartefter, och du får själv välja om de hålls med två eller tre veckors mellanrum. När du avslutat programmet har du lärt dig att gå ner i vikt långsiktigt genom att skapa en jämn och stabil viktnedgång

Coacherna för One 2 one Diet är utbildade proffs som handleder individuellt, med hänsyn till varierande förutsättningar och behov. För varje deltagare gör vi upp en personlig bantningsplan, som kan innehålla delar av flera olika program. Är du osäker på vilket program som passar dig? Ingen fara! Tillsammans med din Coach får du skapa en plan som passar just dig.

Jämnvecko i ett nötskal:

 • Din övervikt avgör hur länge programmet pågår
 • Du stannar lika länge på varje nivå
 • Snabb viktminskning i början
 • Övergripande mål: stabil viktnedgång 1 kg per vecka i medeltal
 • Regelbundna träffar med din Coach

Exempel på bantningsveckornas innehåll

 • Vecka 1, 2 & 3

  De första tre veckorna följer du nivå 1. Du behöver varken fundera på att laga mat, planera inköp eller fixa andra förberedelser eftersom du under första veckan endast äter måltidsersättning. Du äter ungefär 600 kalorier om dagen, en bra rivstart för dig som är ute efter snabb viktminskning.

 • Vecka 4, 5 & 6

  Fjärde veckan övergår du till nivå 2, och äter tre måltidsersättningar om dagen. Dessutom får du komplettera kosten med proteinhaltig mat så att dagsintaget blir 800 kalorier. För att lyckas gå ner i vikt långsiktigt behöver du lära dig grunderna i att äta hälsosamt. Din Coach hjälper dig med den biten under dessa tre veckor.

 • Vecka 7, 8 & 9

  Den sjunde bantningsveckan övergår du till nivå 3. Du äter dagligen cirka 1000 kalorier som består av måltidsersättning samt högklassigt protein, grönsaker och bär. Dessutom dricker du 2,5 liter vatten eller annan kalorifri vätska. På nivå 3 lär du dig bland annat att skapa en sund måltidsrytm, komponera måltider, variera matlagningen och tolka kroppens signaler.

 • Vecka 10, 11 & 12

  På nivå 4 äter du 1200 kalorier, jämnt fördelade över dagen. En del av kalorierna kommer från måltidsersättning och resten från välkomponerade måltider enligt tallriksmodellen. Med hjälp av din Coach gör du matval som verkligen passar dig. Du lär dig använda olika recept och laga måltider som du kan njuta av, utan stress.

 • Vecka 13, 14 & 15

  Under de här veckorna äter du 1500 kalorier om dagen. Kaloriintaget får du från nyttiga råvaror, och du känner dig pigg, mätt och belåten. Du äter också en måltidsersättning om dagen, för att försäkra dig om att du får i dig tillräckligt med vitaminer och mineraler.

 • Vecka 16, 17, 18, 19 & 20

  De sista veckorna följer du nivå 6. Du känner att du har kontroll över din vikt tack vare allt du lärt dig under programmets gång. När du övergår till nivå 6 klarar du redan viktnedgången galant. Senast på den här nivån lär du dig att planera måltider och göra smarta matval, så att du kan försäkra dig om att alla de kilon du tappat aldrig kommer tillbaka.

 Vi lyckades

Jag vill gå ner i vikt

När du har fyllt i och sänt in ditt kontaktformulär kommer den Coach som finns närmast dig att ta kontakt för att boka ett första möte. Har du speciella önskemål om Coach, kan du fylla i dennes namn.

Varför välja One 2 one Diet?

Vi vet hur du ska banta för att få hållbara resultat. Vi hjälper dig att inse din egen potential så att du kan njuta av ditt nya energiska jag snabbare än du kan tro. Övervikt orsakas av många olika faktorer, och det kan finnas flera knutar som behöver lösas upp innan du slipper din övervikt – en gång för alla. Du kommer att klara det, om du bara vill. Vårt program passar människor i alla åldrar och storlekar. Personer kan uppfatta begreppet övervikt på lite olika sätt. Vi har erfarenhet av allt från elitidrottare till hemmamammor. Oavsett utgångspunkt är du den viktigaste personen i ditt eget liv och du förtjänar den här möjligheten.

Programmet One 2 one Diet består av tre viktiga delar: produkt, program och coachning. Med hjälp av produkterna hålls kaloriintaget tillräckligt lågt, programmet möjliggör lärande och coachningen är ett stöd som försäkrar att övriga delar i programmet används tillräckligt flitigt. Varje del fungerar visserligen fristående, men vill du få bästa möjliga resultat för din investering ska du kombinera alla tre. Vi hjälper dig att banta effektivt, tryggt och snabbt.