One 2 one Diet

jämn­kilo

Jämnkiloprogrammet – för dig som vill gå ner i vikt snabbt

Jämnkiloprogrammet passar dig som vill gå ner i vikt snabbt, men på ett hälsosamt sätt så att du behåller motivationen. Idén med programmet är att alltid stanna på en och samma nivå, tills du gått ner ett visst antal kilo. Om du har 20 kg övervikt, fördelas den på fem nivåer så att du alltid stannar 4 kg på en nivå. När du har gått ner dina första 4 kg övergår du till nivå 2, och när du har gått ner 4 kg till är det dags att byta till nivå 3. Det är omöjligt att på förhand säga hur länge programmet kommer att ta, eftersom längden är beroende av din egen insats. Är du ute efter snabb viktnedgång så har du alla möjligheter att hålla farten uppe!

Hör du till gruppen av bantare som varken är tävlingsinriktade eller intresserade av att planera, men som ändå vill uppnå snabb viktnedgång? Då är jämnkiloprogrammet rätt alternativ för dig! Din belöning är att nå nästa nivå. I början av programmet byter du nivå oftare, eftersom det är lättare att gå ner i vikt snabbt när du just börjat banta. Som deltagare i jämnkiloprogrammet vet du aldrig på förhand när du övergår till nästa nivå. Oavsett vilken nivå du befinner dig på får du stöd av din Coach som lär dig ta kontroll över vikten på lång sikt. I början av programmet träffar du din Coach varje vecka, antingen på riktigt eller på distans. Ju längre programmet pågår desto mer sällan träffas ni, du får bestämma om ni träffas varannan eller var tredje vecka.

Coacherna för One 2 one Diet är utbildade proffs som handleder individuellt, med hänsyn till varierande förutsättningar och behov. För varje deltagare gör vi upp en personlig bantningsplan, som kan innehålla delar av flera olika program. Är du osäker på vilket program som passar dig? Ingen fara! Tillsammans med din Coach får du skapa en plan som passar just dig

Jämnkilo i ett nötskal:

 • Din övervikt avgör hur länge programmet pågår
 • Snabb viktnedgång i början
 • Regelbundna träffar med din Coach
 • Du byter nivå efter att du bantat ett visst antal kilo

Exempel på bantningsveckornas innehåll

 • När du bantar dina första 4 kg

  Under tiden du bantar dina första 4 kg följer du nivå 1. Du behöver varken fundera på att laga mat, planera inköp eller fixa andra förberedelser eftersom du endast äter måltidsersättning. Du äter ungefär 600 kalorier om dagen, en bra rivstart för dig som är ute efter att gå ner i vikt snabbt.

 • När du bantat totalt 4 kg

  Du övergår till nivå 2 när du har bantat 4 kg. På den här nivån äter du tre måltidsersättningar om dagen. Dessutom får du komplettera kosten med proteinhaltig mat så att dagsintaget blir 800 kalorier. Med hjälp av din coach lär du dig grunderna i att äta hälsosamt.

 • När du har bantat totalt 8 kg

  Du övergår till nivå 3 när du har bantat 8 kg. Du äter dagligen cirka 1000 kalorier som består av måltidsersättning samt högklassigt protein, grönsaker och bär. Dessutom dricker du 2,5 liter vatten eller annan kalorifri vätska. På nivå 3 lär du dig bland annat att skapa en sund måltidsrytm, komponera måltider, variera matlagningen och tolka kroppens signaler.

 • När du har bantat totalt 12 kg

  Du övergår till nivå 4 när du bantat 12 kg. På den här nivån äter du 1200 kalorier, jämnt fördelade över dagen. En del av kalorierna kommer från måltidsersättning och resten från välkomponerade måltider enligt tallriksmodellen. Med hjälp av din Coach gör du matval som verkligen passar dig. Du lär dig använda olika recept och laga måltider som du kan njuta av, utan stress.

 • När du har bantat totalt 16 kg

  Du övergår till nivå 5 när du bantat 16 kg. På den här nivån äter du 1500 kalorier om dagen. Kaloriintaget får du från nyttiga råvaror, och du känner dig pigg, mätt och belåten. Du äter också en måltidsersättning om dagen, för att försäkra dig om att du får i dig tillräckligt med vitaminer och mineraler. Om du från början hade 20 kg övervikt som du ville slippa, så kommer du att nå ditt mål på den här nivån.

Vi lyckades

Jag vill gå ner i vikt

När du har fyllt i och sänt in ditt kontaktformulär kommer den Coach som finns närmast dig att ta kontakt för att boka ett första möte. Har du speciella önskemål om Coach, kan du fylla i dennes namn.

Varför välja One 2 one Diet?

Vi vet hur du ska banta för att få hållbara resultat. Vi hjälper dig att inse din egen potential så att du kan njuta av ditt nya energiska jag snabbare än du kan tro. Övervikt orsakas av många olika faktorer, och det kan finnas flera knutar som behöver lösas upp innan du slipper din övervikt – en gång för alla. Du kommer att klara det, om du bara vill. Vårt program passar människor i alla åldrar och storlekar. Personer kan uppfatta begreppet övervikt på lite olika sätt. Vi har erfarenhet av allt från elitidrottare till hemmamammor. Oavsett utgångspunkt är du den viktigaste personen i ditt eget liv och du förtjänar den här möjligheten.

Programmet One 2 one Diet består av tre viktiga delar: produkt, program och coachning. Med hjälp av produkterna hålls kaloriintaget tillräckligt lågt, programmet möjliggör lärande och coachningen är ett stöd som försäkrar att övriga delar i programmet används tillräckligt flitigt. Varje del fungerar visserligen fristående, men vill du få bästa möjliga resultat för din investering ska du kombinera alla tre. Vi hjälper dig att banta effektivt, tryggt och snabbt.