One 2 one Diet

Detox

Detox-kur, som gör att du snabbt slipper extra kilon!

Skulle du vilja ha en lättare känsla i kroppen? Med hjälp av det fyra veckor långa programmet One to one Diet Detox och en egen Coach kommer du att lyckas! Efter din detox-kur kommer du att känna dig lättare, piggare och du kommer att orka bättre. Vartefter dina steg blir lättare kommer löpträningen att gå bättre – och all annan träning också för den delen. Äntligen kommer du att rymmas i dina gamla favoritjeans igen!

En detox-diet består av högklassiga måltidsersättningar, som under en lång tid har utvecklats och genomgått kvalitetsförbättringsprocesser för att du ska kunna få i dig det mest väsentliga i kosten med minsta möjliga antal kalorier. Detox-programmet är en version av vårt Kortprogram, med en detox-kur skiljer sig från kortprogrammet eftersom nivåerna förändras varje vecka och fler livsmedel tas med. Målet med detox-programmet är samma som för kortprogrammet, att gå ner i vikt 5 kg under fyra veckor. Skillnaden är att en detox-diet fokuserar mer på maghälsa. Detox fungerar utmärkt som rengöringskur, exempelvis före sommaren, eller om du vill minska midjemåttet lite för att passa i ett speciellt plagg.

Coacherna för One 2 one Diet är utbildade proffs som handleder individuellt, med hänsyn till varierande förutsättningar och behov. För varje deltagare gör vi upp en personlig bantningsplan, som kan innehålla delar av flera olika program. Är du osäker på vilket program som passar dig? Ingen fara! Tillsammans med din Coach får du skapa en plan som passar just dig.

Detox i ett nötskal:

 • Pågår: 4 veckor
 • Bantningsmål: – 5 kg
 • 5 träffar med coachen
 • Rengöringskur med fokus på maghälsa

Exempel på bantningsveckornas innehåll

 • Vecka 1

  Första veckan träffar du din coach och rivstartar din detox-kur. Du behöver varken fundera på att laga mat, planera inköp eller fixa andra förberedelser eftersom du under första veckan endast äter måltidsersättning enligt nivå 1. Den här veckan får du i dig ungefär 600 kalorier om dagen.

 • Vecka 2

  Andra veckan fortsätter du med måltidsersättning men nu får du också lägga till bär i kosten. Under den här veckan äter du cirka 700 kalorier dagligen. Din coach håller koll på att du nu börjar se de resultat som kan förväntas efter första veckan. Redan nu känner du troligen att du sover bättre än normalt och att du har en härlig känsla av kontroll över din kropp.

 • Vecka 3

  Tredje veckan märker du hur den dagliga måltidsersättningen underlättar din vardag och ger dig mer energi. Som tillägg till den kommer din Coach att ge dig tydliga instruktioner om hur du utökar kosten med grönsaker och proteinhaltiga livsmedel. Den här veckan får du i dig ungefär 900 kalorier om dagen. Nu inser du vad som var den egentliga orsaken till den trötthet du kände tidigare. Du känner dig mycket piggare än tidigare – och det märker även andra människor i din omgivning.

 • Vecka 4

  Fjärde och sista veckan får du i dig 1000 kalorier energi varje dag, den dagliga kosten består av tre måltidsersättningar och högklassig mat. När veckan har gått träffar du din Coach igen. Tillsammans går ni igenom vilken nytta du har haft av detox-dieten och vilka insikter som du har fått på vägen. Ni diskuterar resultatet och hur du kan behålla det resultat du har uppnått på ett enkelt sätt.

Vi lyckades

Jag vill gå ner i vikt

När du har fyllt i och sänt in ditt kontaktformulär kommer den Coach som finns närmast dig att ta kontakt för att boka ett första möte. Har du speciella önskemål om Coach, kan du fylla i dennes namn.

Varför välja One 2 one Diet?

Vi vet hur du ska banta för att få hållbara resultat. Vi hjälper dig att inse din egen potential så att du kan njuta av ditt nya energiska jag snabbare än du kan tro. Övervikt orsakas av många olika faktorer, och det kan finnas flera knutar som behöver lösas upp innan du slipper din övervikt – en gång för alla. Du kommer att klara det, om du bara vill. Vårt program passar människor i alla åldrar och storlekar. Personer kan uppfatta begreppet övervikt på lite olika sätt. Vi har erfarenhet av allt från elitidrottare till hemmamammor. Oavsett utgångspunkt är du den viktigaste personen i ditt eget liv och du förtjänar den här möjligheten.

Programmet One 2 one Diet består av tre viktiga delar: produkt, program och coachning. Med hjälp av produkterna hålls kaloriintaget tillräckligt lågt, programmet möjliggör lärande och coachningen är ett stöd som försäkrar att övriga delar i programmet används tillräckligt flitigt. Varje del fungerar visserligen fristående, men vill du få bästa möjliga resultat för din investering ska du kombinera alla tre. Vi hjälper dig att banta effektivt, tryggt och snabbt.