Vi lyckades!

Berndt Johansson

Namn: Berndt Johansson

Startvikt: 94.4kg

Nuvarande vikt: 79.4kg

Coach:

Vad fick dig att börja på Cambridge?

Kände att det var dags att banta igen (har gjort det till och från genom åren). Jag hade använt Cambridge tidigare och visste att det fungerade.

Berätta hur du upplevde din bantning med oss?

Det har varit superbra med ett annorlunda upplägg med ny Cambridge. Min Cambridge Coach Eva berättade om det nya och jag tänkte att jag kan väl prova

Har du bantat tidigare? Hur upplevde du bantningen denna gång?

Jag har bantat med Cambridge tidigare men bara med påsarna. Den här gången kändes det jättebra att få börja äta lite redan på andra veckan. Först bär och sedan lägga till en måltid och verkligen lära mig vad goda kostvanor är. Nu vet jag hur stora portioner jag ska äta och vad jag ska äta för att bli nöjd och mätt. Med den här kunskapen och träningen under min bantning kommer det vara mycket lättare att hålla vikten.

Tänk på alla situationer i ditt liv nu och lista upp alla fördelar du fått genom din bantning.

Jag är mycket piggar, mår bättre både fysiskt och psykiskt och orkar me

På vilket sätt har ditt liv ändrat nu efter din bantning?

Har fått en “ny” garderob i min “gamla” och det känns kanonbra att plocka fram kläder jag inte kunnat ha på ett tag.

Blev du förvånad över någotsom du ser att har med bantningen att göra?

Jag blev förvånad över att det var så enkelt att följa programmet när jag fick lära mig lite i taget ihop med påsarna. Att på de högra stegen känns det inte som jag bantade och jag fick ändå ett snabbt resultat, 15 kg på tre månader.

Något som vi inte kom på att fråga? Berätta, kommentera, ge feedback, etc.

Jag kommer att fortsätta stå på vågen varje dag som en “viktförsäkring”. Jag vill ha koll vad som händer och jag kan balansera min vikt om det blivit för mycket på helgen. Jag ska aldrig behöva banta många kilo igen. Eva kommer att ha koll på mig under två år framåt och det känns tryggt.

Tillbaka