Vi lyckades!

Caroline Kampman

Namn: Caroline Kampman

Startvikt: 97kg

Nuvarande vikt: 76kg

Coach: Seija Kärkkäinen

Hur hittade du Cambridge?

Har testat denna metod för många år sedan

Vad fick dig att börja din bantning med just Cambridge just nu?

Jag kände att det var nu eller aldrig. Har testat flera dieter, men efter några minus på vågen så gick jag alltid upp igen. Detta var min sista utväg och om det inte skulle fungera så var det en mag-operation som gällde för mig.

Hur länge övervägde du innan du började?

En månad

Var du skeptisk till Cambridge eller mot bantning innan du började?

Nej

Vilka av våra program använde du?

Jämnveckoprogrammet

Hade du paus mellan programmen?

Nej

Berätta vad du upplevde under själva bantningen på Cambridge:

Jag måste säga att denna metod av bantning fungerade väldigt bra för mig. Jag upplevde att det inte var svårt att vara motiverad att fortsätta när man ser hur kilona rasar. Även minus ett halv kilo gör mycket i slut ändan. Att det finns måltids ersättningar som gör att man får tugga och inte bara dryckers former gör mycket får en motivation att fortsätta en längre tid. Hela denna resan än så länge har varit motiverande. Jag tror att nu när jag närmar mig slut stegen att det
kommer att bli bra att ha en coach som hjälper mig att hålla mig på banan.

Har du bantat tidigare?

Ja

Hur många gånger?

10

Lista upp alla fördelar du fått genom din bantning.

Jag har blivit mer rörlig, orkar vara mer aktiv, mår bättre mentalt, kläderna sitter bättre och har till och med skänkt bort kläder som inte passar mig längre.

På vilket sätt har ditt liv ändrat efter din bantning?

Som jag har tidigare berättat, jag orkar vara mer aktiv och har blivit mer rörlig. En annan fördel är att jag har fått mindre ont i kroppen.

Fick du någon oväntad fördel med din bantning?
Nej, jag hade ganska stora förväntningar på denna dieteten. Jag kan säga att mina höga förväntningar har blivit uppfyllda däremot.

Beskriv hur du tycker att banting på Cambridge är:

Lätt
Roligt
Effektivt
Motiverande
Inspirerande

Finns det något som kunde ha varit ännu bättre?

Jag har sett att i UK så har dem andra produkter än vad vi har. De skulle jag gärna vilja prova, annars är jag väldigt nöjd.

Vill du beskriva närmare:

Min coach är väldigt positiv och har nu även fått mig att vilja i framtiden bli en coach själv. Hennes ord att jag har varit en exemplarisk kund, har gett mig ännu mer motivation att fortsätta ända fram till mål. Jag har nu ca 10kilo kvar men jag vet att med min coach hjälp så kommer jag att lyckas.

Tillbaka