Vi lyckades!

Catharina Palm

Namn: Catharina Palm

Startvikt: 80kg

Nuvarande vikt: 65kg

Coach:

Vad fick dig att börja på Cambridge?

Jag mådde inte bra och behövde göra något åt min vikt. Jag hittade 1to1 DIET by Cambridge på min arbetsgivares friskvårdsportal och såg att det inte bara var en pulverdiet utan att jag skulle få lära mig bra kostvanor. Jag insåg dessutom att min blivande coach var en skolkamrat, extra roligt

Berätta hur du upplevde din bantning med oss?

Jag valde att gå i grupp med fysiska träffar med kursen TAPPA 10, det har varit inspirerande och kul att peppa varandra. Även om det inte varit en tävling så dök tävlingsinstinkten upp och det har hjälpt mig.

Har du bantat tidigare? Hur upplevde du bantningen denna gång?

Jag har tidigare bantat med viktväktarna, andra pulverdieter, PT med kostupplägg men den här gången kände jag att jag hittat hem, det här passade mig perfekt. Jag har inte haft någon bantningscoach tidigare. Superbra med någon med så mycket erfarenhet av både egen övervikt och många kunders erfarenhet.

Tänk på alla situationer i ditt liv nu och lista upp alla fördelar du fått genom din bantning.

Jag har bättre kunskap om hur stor mängd och vad jag ska äta för att både gå ner i vikt och att behålla vikten. Jag kan på ett enkelt sätt hitta en bra balans över veckan med kalorier in och ut.

På vilket sätt har ditt liv ändrat nu efter din bantning?

Jag känner mig mycket piggare och mår bra både i kroppen och själen. Sover bättre och känner mig gladare och är jättenöjd med mig själv. Det är kul att se sig själv i spegeln igen

Blev du förvånad över något som du ser att har med bantningen att göra?

Jag blev förvånad över att jag inte behövde vara hungrig när jag bantad. Det kändes som jag fick äta mycket bara jag la rätt saker på tallriken. Jag gillade produkterna och skönt att ha dom som stöd. Det fanns mycket att välja på, mina favoriter har varit vaniljshake och Spagetti Bolognes (tänk att få äta “riktig” mat när jag förväntade mig shaker och soppa).

Tillbaka