Vi lyckades!

Elisabeth Lilja

Namn: Elisabeth Lilja

Startvikt: 93kg

Nuvarande vikt: 67kg

Coach: Carina Gunnarsdotter

Hur hittade du Cambridge?

Via sociala medier.

Vad fick dig att börja din bantning med just Cambridge just nu?

Jag fick se ett foto av mig som togs i julas då kände jag att måttet var rågat. Fet, ful och otymplig. Hade inga kläder som passade och släpade mej runt I mysbyxor. Undvek att träffa vänner och bekanta för jag var så otymplig. Jag behövde hjälp att komma igång och jag ville se resultat snabbt för att inte tappa sugen. När jag googlade på viktnedgång fick jag syn på Cambridge som verkade enkelt, positivt med alla soppor/shakes så jag inte behövde en kokbok för att laga min mat. Dessutom en coach som fanns tillgänglig 24/7 för att stötta och peppa!

Hur länge övervägde du innan du började?

Jag hade mått dåligt ända sen i somras när jag började få upp ögonen för att jag var tvungen att göra något drastiskt.

Var du skeptisk till Cambridge eller mot bantning innan du började?

Ja

Varför eller mot vad?

Det lät nästan för bra för att vara sant… Kunde det här verkligen gå så snabbt och så bra som det beskrevs?

Ja, det gjorde det faktiskt!

Vilka av våra program använde du?

Tappa Tio

Hade du paus mellan programmen?

Nej

Berätta vad du upplevde under själva bantningen på Cambridge:

Alla soppor/shakes var så välsmakande! Första veckan var det jobbigt att bryta alla invanda mönster, vanan att ständigt ha tillgång till chips, kakor, läsk mm blev en utmaning! Men tack vare pepp och stöttning från Carina så gick första veckan ganska fort och med en rivstart på -4,2 kg kände jag att nu ska mitt liv ändras till det bättre! Jag blev mycket piggare och kände mig otroligt fokuserad! ”Det kommer att ta sin tid men i vår är jag en annan människa” var mitt mantra. Mitt delmål var att komma under 80 kg och det målet nådde jag efter 8 veckor.

Har du bantat tidigare?

Ja

Hur många gånger?

kanske 3-4 ggr

Lista upp alla fördelar du fått genom din bantning.

För det första så kan jag komma i mina älsklingsjeans igen! Bara det! Sen är jag mycket rörligare och har börjat intressera mig för mitt utseende igen. Innan Cambridge tittade jag mig inte i spegeln på flera dagar i sträck, ville inte se denna flodhäst som jag faktiskt såg i min spegelbild. Jag har hittat alternativ till chips och känner inget sug efter godsaker så samma sätt som förut.Jag har fått verktyg att kunna hantera mina val av mat, att unna sig ibland men inte jämt. Att inte behöva avstå från det som är gott!

Det bästa är nog iallafall att jag blivit väldigt mycket rörligare och ser tiden an med tillförsikt, att jag är gladare och känner att i o m det så blir jag naturligt vackrare! En positiv livssyn, inget nattsvart mörker med tröstätande, det är helt slut med det nu tack vare Carina och Cambridge!

På vilket sätt har ditt liv ändrat efter din bantning?

Jag orkar så mycket mer nu! Allt kretsar inte längre kring mat och godis som det gjorde förut. Jag tycker det är roligt att köpa kläder och känner mig som en ny människa! Jag unnar mig att gå till frissan, fixar mina fransar och bryn och ska gå till en hudterapeut och bli omhändertagen, det fanns inte på kartan förut!

Fick du någon oväntad fördel med din bantning?

Jag har faktiskt fått bättre flås trots att jag inte tränat utan hållit mig tillb promenader med maken och hunden, vi går långa rundor i skog och mark. Jag skådar fågel och där ute i markerna så hinner jag med på ett annat sätt, behöver inte stanna och flåsa och vara rädd att vricka mig som jag var förr när man skulle över stock och sten för att se en raritet! Det blir brått ibland och jag kom alltid på efterkälken och riskerade att missa fågeln. Så är det inte idag!

Beskriv hur du tycker att banting på Cambridge är:

Lätt
Roligt
Effektivt
Lärorikt
Insiktsgivande
Motiverande
Inspirerande

Finns det något som kunde ha varit ännu bättre?

Jag tror inte det finns något att tillägga, alla soppor/shakes/gröt och bars är smakrika och goda, programmet med alla verktyg man får och framförallt en toppencoach gör att man faktiskt inte kan misslyckas med Cambridge.

Utan Carina så hade det blivit mycket svårare att lyckas, hon är toppen. Och att man kan ventilera annat som snurrar i huvudet och inte bara att det blir prat om mat!


Vill du beskriva närmare:

Hon finns tillgänglig alltid om jag känner att jag tappar sugen, peppar och stöttar och får en att kämpa på. Visst finns det dagar då man har svårt att vara på topp och då finns hon där om jag vill. Det hade aldrig gått utan henne det är jag övertygad om! Det behövs en utomstående som man träffar ofta och ventilerar sina tankar och funderingar med. Och kan komma med konkreta svar på det som snurrar i huvudet, vilket bröd kan/bör jag äta? Vad ska jag tänka på om jag ska laga det eller det? Carina har varit toppen för mig!

Tillbaka