Vi lyckades!

Hans Mårtensson

Namn: Hans Mårtensson

Startvikt: 120kg

Nuvarande vikt: 95kg

Coach:

Vad fick dig att börja på Cambridge?

Jag hade för höga värden både för mitt blodtryck blodtryck och socker. Jag kände mig allmänt trött.

Berätta hur du upplevde din bantning med oss?

Det var bara jobbigt de första tre dagarna, sedan började stegprogrammet med lite nytt varje vecka, ex. bär andra veckan och en matmåltid tredje veckan osv.

Har du bantat tidigare? Hur upplevde du bantningen denna gång?

Jag har bantat ganska många gånger, även med Cambridge med med det “gamla” upplägget med bara påsarna. Jag gillar det nya upplägget mycket bättre med att kombinera måltidsersättningen med att lära mig bra kostvanor. Det är mycket bättre att ha en bantningscoach som finns med hela tiden. Eva såg till att jag mådde bra, fick förväntat resultat och gav mig dom kunskaper jag nu behöver för att hålla vikten.

Tänk på alla situationer i ditt liv nu och lista upp alla fördelar du fått genom din bantning.

När jag kom till Eva åt jag medicin för Diabetes typ 2 och för högt blodtryck. Min läkare har under många år sagt att jag måste göra något åt min vikt. Vid senaste läkarbesöket har jag mer än halverat min dos och på längre sikt är tanken att slippa medicinera helt och hållet. Hälsan har varit det viktiga i min bantning.

På vilket sätt har ditt liv ändrat nu efter din bantning?

Jag började hos Eva före midsommar och har haft tid att träna goda kostvanor.
Jag övat min måltidsordning, vad jag ska äta och hur mycket i drygt fem månader och det känns numera som mitt sätt att leva. Jag har också ett bra sätt att balansera mitt veckointag av kalorier som gör att jag håller vikten (blir det mer på helgen så sparar jag lite i veckan före eller håller igen veckan efter).

Blev du förvånad över något som du ser att har med bantningen att göra?

Jag blev förvånad att jag kunde gå ner så fort och mycket på kort tid, trots att jag får äta mat i kombination med Cambridgemåltiderna.

Tillbaka