Vi lyckades!

Helena Källgren

Namn: Helena Källgren

Startvikt: 106kg

Nuvarande vikt: 81kg

Coach:

Jag gick igenom alla bantningsmetoder jag gjort och kom fram till Cambridge var den bästa.

Vad fick dig att börja på Cambridge?

Vågen visade för mycket och jag låg och funderade vad jag skulle göra. Jag gick igenom alla bantningsmetoder jag gjort och kom fram till Cambridge var den bästa. Jag hade gjort det 2013 (med bara påsarna). Jag hade ont i kroppen bla, knä, rygg och höft och behövde verkligen göra något åt min vikt.

Berätta hur du upplevde din bantning med oss?

Så mycket bättre med det nya upplägget med bara två veckor med bara påsar och jag fick börja äta tidigt (väldigt tveksam vid uppstarten när jag såg något helt annat framför mig). Den här gången fick jag lära mig bra kostvanor, få läxor och har regelbunden kontakt med Eva min coach. Jag blir inte utkastad när jag är färdig utan får fortsatt stöd.

Har du bantat tidigare? Hur upplevde du bantningen denna gång?

Jag har gjort alla metoden man kan tänka sig men alltid fallit tillbaka. Alla metoder fungerar så länge man håller på med det. Har ett matmissbruk i bagaget. Mer struktur och stöd har varit jättebra för mig

Tänk på alla situationer i ditt liv nu och lista upp alla fördelar du fått genom din bantning.

Har blivit piggare, mår bra i kropp och själ. Roligare att handla kläder och att få uppskattning för min prestation/utseende och jag har inte ont längre

På vilket sätt har ditt liv ändrat nu efter din bantning?

Att jag känner mig trygg i vad jag ska äta och hur många kalorier jag kan äta för att både gå ner i vikt och vara viktstabil. Mycket mer medveten om vad jag mår bra av att äta och vad jag mår mindre bra av att äta. Jag vet också att Eva min coach på distans finns där även när jag nått mitt viktmål, det känns jättebra.

Blev du förvånad över något som du ser att har med bantningen att göra?

Att det bara var två veckor på “ren kur” vilket först var en besvikelsen innan
förstod att konceptet var väl beprövat och jag litade på min coach som lovade snabb viktminskning trots att jag skulle börja äta mat tidigt i programmet. Det stämde verkligen.

Något som vi inte kom på att fråga? Berätta, kommentera, ge feedback, etc.

Programmet innebar att träna goda kostvanor, att äta bra saker har gjort att mitt sötsug minskat och det varit lättare att välja bort godis och andra sötsaker. Jag inser att både kropp och själ mår bättre utan den lasten.

Tillbaka