Vi lyckades!

Isabelle -22 kg

Namn: Isabelle Bäckström

Startvikt: 85kg

Nuvarande vikt: 63kg

Coach: Mari Stenius

Hur började din övervikt och vad fick dig att bestämma dig för att gå ned i vikt?
Jag väntade mitt 4:e barn och gick stadigt upp i vikt, mer än jag gjort innan. 13 dagar efter min förlossning dör min pappa hastigt och min värld raseras, och med det ökar min vikt ännu mer. Efter 3 månader väger jag mer ä jag någonsin gjort och jag vaknar till och får nog. Jag står inför ett tufft beslut, att sluta amma min son. Sagt och gjort, mår inte jag bra så mår inte heller mina barn bra. Cambridge var min räddning!

På vilket sätt har Cambridge och din rådgivare hjälpt dig att nå din trivselvikt?
Mari har varit ett stort stöd för mig och funnits där när jag behövt hjälp och stöttning. Cambridge har hjälpt mig enormt. Jag har hållit mig till chokladshakes som funkat bäst på mig och jag har fått så mycket mer energi – en underbar känsla!

Har du blivit fri från några sjukdomar/åkommor efter din viktminskning
Jag har inte längre ryggont och inte heller ont i fötterna, som jag hade när jag bar runt på min övervikt.

Kan du nämna några positiva saker med att ha gått ned i vikt?
Att få komma i sina kläder och få känna att man är bekväm i det. Jag blev gladare när jag hittade tillbaka till min kropp och det spelar ingen roll vad andra tycker och tänker – det är jag som ska må bra! Jag orkar så mycket mer och kan vara mer aktiv med barnen.

Hur gör du för att hålla vikten idag?
Får stöd från min rådgivare! Jag jobbar konstant med mig själv och mina svagheter. Kost och motion är viktigt och det som är bra med Cambridge är att man förespråkar tallriksmodellen.

Tillbaka