Vi lyckades!

Jeanette -13 kg

Namn: Jeanette Magnusson

Startvikt: 79kg

Nuvarande vikt: 66kg

Coach: Annelie Dahlberg

Hur började din övervikt och vad fick dig att bestämma dig för att gå ned i vikt?
Min övervikt smög sig sakta på efter att jag ådrog mig en skada -99. Jag hade tidigare varit aktiv fotbollsspelare i div. 2, spelade golf och var fysiskt aktiv. Efter olyckan -99 kunde jag inte längre vara lika aktiv och fick plötsligt börja träna på att orka/klara av promenader på 5 minuter. Fick bukt med vikten någorlunda, tills för ca 2 ½ år sedan då det eskalerade igen sedan blev vi gravida och efter graviditet och amning. Sedan gjorde vi en resa till Dubai och fotona från resan gav mig en chock. Jag bestämde mig för att nu är det min tur att investera i mig själv och då började min viktnedgång.

På vilket sätt har Cambridge och din rådgivare hjälpt dig att nå din trivselvikt?
Min rådgivare Annelie har varit ett underbart stöd och ett fantastiskt bollplank. Hon har hjälp till att anpassa och modifiera viktnedgången för just mig och inte köra den typiska Cambridgekuren, eftersom jag har daglig värk.

Har du blivit fri från några sjukdomar/åkommor efter din viktminskning
Jag har fått bättre kontroll på min dagliga värk.

Kan du nämna några positiva saker med att ha gått ned i vikt?
Jag har mer ork till glädjeämnen med familj och vänner.

Hur gör du för att hålla vikten idag?
Jag har övergått till att minska intaget av kolhydrater. Jag äter strikt under veckorna och på helgerna äter jag det jag saknar och känt mig sugen på, men med måttlighet.

Tillbaka