Vi lyckades!

Jenny Ahldin Magnusson

Namn: Jenny Ahldin Magnusson

Startvikt: 92kg

Nuvarande vikt: 68kg

Coach:

Hur hittade du Cambridge?

Har provat tidigare

Vad fick dig att börja din bantning med just Cambridge just nu?

Jag kände att jag hade fått nog. Hade provat Cambridge tidigare och visste att det fungerade. Efter två graviditeter kände jag att jag ville göra något för min egen hälsa, jag var redo.

Hur länge övervägde du innan du började?

Ett par veckor

Var du skeptisk till Cambridge eller mot bantnin innan du började?

Nej

Vilka av våra program använde du?

Tappa 10, två gånger

Hade du paus mellan programmen?

Ja

Hur långa var dina pauser?

5 månader

Berätta vad du upplevde under själva bantningen på Cambridge:

Jag kände till Cambridge Coach Eva och produkten eftersom jag bantat med Cambridge tidigare. Men den här gången har det varit mycket lättare att banta, eftersom det var enligt det nya konceptet med ett strukturerat program. Jag har kört två stycken TAPPA 10 (tio veckor) och att träffa min coach Eva varje vecka, hade fem månaders uppehåll mellan programmen. Skönt att inte bara köra påsarna under lång tid utan jag fick tidigt i programmet lägga till mat och träna på bra kosthållning.

Har du bantat tidigare?

Ja

Hur många gånger?

Vet inte riktigt

Lista upp alla fördelar du fått genom din bantning.

Nu när jag gått ner i vikt kände jag att jag vågade anmäla mig till en ny träningsform (crossfit) och det har gjort att jag har både kosten och träningen på plats nu. Träningsdosen har ökats vart efter kilona försvunnit. Jag har aldrig tränat i hela mitt liv och just nu Känns det jättekul. Min fett% har minskat från 46,8 till 32,9 och muskel% har ökat från 24,3 till 30,6 och minus 24 kg i vikt från januari till november. Jag känner mig stolt.

På vilket sätt har ditt liv ändrat efter din bantning?

Det känns stabilt med vad jag ska ha för måltidsordning, hur stora portioner jag ska äta för att vara nöjd och mätt. Med två TAPPA 10 program (20 veckor) har jag på ett konkret, strukturerat sätt tränat på goda kostvanor och en bra måltidsordning. Övning ger färdighet.

Fick du någon oväntad fördel med din bantning?

Jag har haft väldigt ont under fötter och i mina vrister tidigare och det har jag inte längre och det känns jätteskönt.

Finns det något som kunde ha varit ännu bättre?

Jag skulle ge Cambridge Viktprogram en stark 4 på en 5 skala. Jag tycker att det inte alls har varit jobbigt att ”Banta” med Cambridge den här gången med ”Tappa 10 Programmet” utan precis tvärtom. Att på Steg 1 ”Rensa” ur kroppen och börja om på 0, för att sedan gå på Steg 1 Plus redan andra veckan för att sedan lägga upp maten successivt vecka för vecka har varit ett vinnande koncept för mig och dom shakerna som jag har använt mig av har dessutom varit riktigt goda. Eventuellt att jag skulle önskat lite mer information i broschyren som jag fick när jag började. Med lite mer information på varje steg samt bilder, receptförslag för inspiration.

Min Coach Eva får en 5 av mig! Jag har alltid haft ett stort förtroende för Eva sedan jag träffade henne första gången. Då hon har gjort samma resa som mig så är det inte bara ord från en människa som säger hur jag ska göra och tänka med maten, som absolut inte haft samma problematik som jag. Hon är en färgstark person som peppar, och lägger ner sin själ i att hjälpa andra att få nå samma mål som hon. Hon är flexibel och känns som hon alltid har funnits tillgänglig för mig vilket har känts väldigt tryggt! En stor kram till henne!

Tillbaka