Vi lyckades!

Kristina -24 kg

Namn: Kristina Arvehed

Startvikt: 82kg

Nuvarande vikt: 58kg

Coach:

Hur började din övervikt och vad fick dig att bestämma dig för att gå ned i vikt?
Min övervikt började när jag slutade röka för 4 ½ år sedan. Det gick väldigt sakta från början men så småningom gick viktuppgången snabbare och snabbare. Jag tror jag blundade över det till en början men sommaren 2015 när jag ställde mig på vågen och såg att vikten var uppe i 80 kg så kände jag att det fick vara nog. Jag tog mig i kragen efter julen 2015 när vågen visade 82 kg och bestämde mig att nu ska jag ner till en vikt där jag mår bra.

På vilket sätt har Cambridge och din rådgivare hjälpt dig att nå din trivselvikt?
Cambridge har hjälpt mig på så sätt att jag har klarat mig väldigt bra på shakesen och jag har inte känt mig hungrig någon gång. Sedan har Thomas varit väldigt stöttande tycker jag och han har hela tiden berömt en för det man åstadkommit.

Har du blivit fri från några sjukdomar/åkommor efter din viktminskning
Jag har blivit fri från ryggvärk och jag har även blivit fri värken i mina fötter. Jag känner mig inte lika trött längre utan orkar mycket mera nu.

Kan du nämna några positiva saker med att ha gått ned i vikt?
Jag är ute och går varje dag om inte vädret är alltför dåligt. Jag har börjat lite smått med att vara ute och jogga. Jag mår mycket bättre och jag är gladare. Nu känner jag igen mig själv från när jag var yngre. Jag har kommit ner till en vikt där jag var när jag blev med pojken för 11 år sedan, och det är så skönt.

Hur gör du för att hålla vikten idag?
jag försöker tänka på vad jag stoppar i mig och hur mycket jag stoppar i mig vid varje mål mat. Jag kan unna mig ibland men det blir inte varje dag och om det skulle bli för många kilon upp så kör jag en omgång där jag byter ut 2 mål mat mot Cambridge. Eftersom jag är ute och går varje dag på lunchen på jobbet så tar jag en shake eller en smoothie. Jag vill verkligen inte upp i dem där kilona igen. Jag kan alltid ringa eller skriva till Thomas för att få stöttning när det känns tungt.

Tillbaka