Vi lyckades!

Maria Fragkou Dragka

Namn: Maria Fragkou Dragka

Startvikt: 63kg

Nuvarande vikt: 56kg

Coach:

Vad fick dig att börja på Cambridge?

Jag har en syster (bor på Cypern), som använt 1to1 DIET by Cambridge. Hon fick fantastiskt resultat att jag också ville prova. Vi har samma produkt (måltidsersättning) men jag har förstått att programupplägget skiljer sig åt.

Berätta hur du upplevde din bantning med oss?

Jag hade inte bantat med en måltidsersättning tidigare, det var jobbigt dom första dagarna med bara påsarna. När jag sedan fick lägga till mat kändes det inte som jag bantade. Skönt att kunna äta tillsammans med mina kollegor på jobbet. Goda produkter och om jag var sugen på choklad kunde jag välja en bar.

Har du bantat tidigare? Hur upplevde du bantningen denna gång?

Jag har bantat på egen hand tidigare, provat Ketodiet och att bara äta mindre kolhydrater. Jag upplevde alltid att jag gick upp alla kilona igen efter avslutad bantning. Den här gången känns det mer långsiktigt/hållbart. Jag har tränat på mängden mat jag ska äta och fått tips på vad jag ska äta. Jag har aldrig haft en bantningscoach tidigare. Det har varit bra att få coachning av någon med både egen erfarenhet av bantning men också hennes kunders erfarenheter.

Tänk på alla situationer i ditt liv nu och lista upp alla fördelar du fått genom din bantning.

Jag har mycket mer ork, både med arbete, familj och fritid. Som extra bonus kommer jag i mina favoritkläder igen. Jag känner mig fin och nöjd med mig själv.

På vilket sätt har ditt liv ändrat nu efter din bantning?

Jag känner mig mycket rörligare och smidigare i det jag gör, allt från att leka med barnen till att städa.

Blev du förvånad över något som du ser att har med bantningen att göra?
Jag blev förvånad att jag fick/kunde äta så mycket som jag gjorde och ändå gå ner i vikt. Det känns för en gångs skull hållbart.

Tillbaka