Vi lyckades!

Martina Nilsson

Namn: Martina Nilsson

Startvikt: 91kg

Nuvarande vikt: 73kg

Coach:

VAD FICK DIG ATT BÖRJA BANTA?

Behövde minska på sockerintaget som även påverkade min smärta då jag har Fibromyalgi.

HUR UPPLEVDE DU DIN BANTNING MED CAMBRIDGE?

Det kändes som det bara rullade på, jag får inga ”sockerdippar” när jag äter Cambridge. Jag hade bestämt mig att skulle banta igen så skulle det vara med Cambridge.

OM DU HAR BANTAT TIDIGARE, VAD VAR SKILLNADEN DENNA GÅNGEN MED CAMBRIDGE?

Med det nya programmet har jag fått mer kunskap om goda kostvanor och fick tips och praktiskt träning under hela min bantning. En del av min bantning har varit tillsammans med andra. Att banta i grupp har många fördelar.

VILKA FÖRDELAR HAR BANTNINGEN RESULTERAT I?

Piggare, har mer ork och mindre värk. Med en lättare kropp kan jag röra på mig bättre. Jag arbetar inom barnomsorgen och behöver förflytta mig från golvet upp och ner många gånger per dag och det är mycket lättare nu.

HUR HAR LIVET FÖRÄNDRATS EFTER BANTNINGEN?

Tänker mer positivt nu och kan bemästra värken på ett bättre sätt när jag har fått mer ork och en lättare kropp.

UPPLEVDE DU NÅGOT UNDER ELLER EFTER BANTNINGEN SOM DUINTE HADE FÖRVÄNTAT DIG?

Att viktminskningen gick nästa lika snabbt och lätt trots att jag inte skulle äta bara Cambridgemåltider mer än den första veckan. Kul med det nya att det var mer matlagning som jag gillar.

BERÄTTA FRITT MED DINA EGNA ORD OM DIN BANTNINGSERFARENHET

Jag har viktpendlat hela mitt vuxna liv, sedan 22 års ålder. Det ar då värken kom och jag dövade den med socker. Till och från har jag tagit tag i min viktproblematik och bantant för att sedan gå upp igen. Nu är det slut med det, jag träffar min coach regelbundet.

Tillbaka