Vi lyckades!

Morgan Fagerberg

Namn: Morgan Fagerberg

Startvikt: 117.7kg

Nuvarande vikt: 78.6kg

Coach:

Vad fick dig att börja på Cambridge?

Att jag visste att metoden fungerade bra. Jag hade varit kund hos Eva tidigare och nu hade kilona kommit tillbaka

Berätta hur du upplevde din bantning med oss?

När jag kontaktade Eva (kring jul) jag var skeptisk till det nya upplägget, jag “tjatade” till mig att köra STEG 1 en vecka längre en ordinarie program. Förutom att vara på STEG 1 och får en riktigt bra skjuts på vågen har trivts bäst på STEG 4 där det finns gott om utrymme att äta mat i kombination med två Cambridgemåltider. Min coach Eva tyckte att jag skulle ta en bantningspaus i samband med påsk för att sedan göra ett ryck med mina sista 5 kg, till vad jag tänkte skulle vara min målvikt (85 kg). Allt kändes så enkelt och bra att jag bestämde mig för att gå ner lite till och har nu hamnat på min nya trivselvikt 78-79 kg.

Har du bantat tidigare? Hur upplevde du bantningen denna gång?

Bra med coachningen och ett färdigt upplägg (koncept) med produkt, programcoach. Många goda produkter att välja på. Jag hade aldrig trott att jag skulle gilla att blanda påsar och mat, hade från början tänkt att jag skulle göra det gamla med bara påsar. Eva sa blankt NEJ och jag fick ge mig. Jag har aldrig ångrat att jag lyssnade på min coach. Jag är supernöjd att konceptet fortfarande ger snabba resultat men att jag har fått äta mat medan jag bantat. Tränat mig i goda kostvanor. Jag har blivit något av en expert på kalorier vilket jag aldrig trott. Bra med coachningen och ett färdigt upplägg (koncept) med produkt, programcoach. Många goda produkter att välja på.

Tänk på alla situationer i ditt liv nu och lista upp alla fördelar du fått genom din bantning.

Jag är piggare, har lättare att röra mig, kan ta på mig vilka kläder jag vill. Kunnashoppa i egna garderoben. Härlig känsla.

På vilket sätt har ditt liv ändrat nu efter din bantning?

Har en mycket bättre rörlighet. Det mesta känns lättare.

Blev du förvånad över någotsom du ser att har med bantningen att göra?

Att det inte var så jobbigt och svårt att banta med Cambridge som jag hade trott. Att jag är så glad att jag fick banta med konceptet 1 to 1 DIET by Cambridge: produkt, program och coach. Att det inte var så jobbigt och svårt att banta med Cambridge som jag hade trott.

Något som vi inte kom på att fråga? Berätta, kommentera, ge feedback, etc.

Jag berättar gärna för vänner och bekanta om min viktresa för att ge andramöjlighet att göra samma sak och få känna som mig. Det är bra att ha en coach som ser till att jag har rätt instruktion och som jag ska “redovisa” för. Jag har eget “pannben” men det känns kanonbra att ha min coach som sett till att jag lärt mig goda kostvanor. Jag har ingen lust att banta många kilo igen, vet inte om jag skulle orka det. Jag berättar gärna för vänner och bekanta om min viktresa för att ge andramöjlighet att göra samma sak och få känna som mig.

Tillbaka