Vi lyckades!

Pelle Nyqvist

Namn: Pelle Nyqvist

Startvikt: 96kg

Nuvarande vikt: 87kg

Coach:

Vad fick dig att börja på Cambridge?

Jag tycket att det var dags att göra mig en tjänst (att jag var skyldig mig själv att göra något åt min vikt). Jag hade tänkt göra det på egen hand men hade sett en kompis lyckas med konceptet: 1to1 DIET by Cambridge.

Berätta hur du upplevde din bantning med oss?

Jag kände direkt att det var ett bra beslut att ha en egen bantningscoach som jag hade uppföljning med varje vecka. Första och sista gången på plats i Linköping och dom andra tillfällena vid datorn. Passade mig perfekt. Första och sista gången gjordes mätningar och fotografering och det ville jag inte missa.

Har du bantat tidigare? Hur upplevde du bantningen denna gång?

Jag hade aldrig bantat tidigare och som jag skrev ovan hade jag tänk göra det på egen hand men det blev det här istället och det har jag inte ångrat. Att ha en måltidsersättning som stöd har varit bra, produkterna smakade gott och det fanns mycket att välja på.

Tänk på alla situationer i ditt liv nu och lista upp alla fördelar du fått genom din bantning.

Skönt när kläderna sitter bättre, jag har mer ork på padelbanan och inte helt fel att få komplimanger för min prestation.

På vilket sätt har ditt liv ändrat nu efter din bantning?

Med konceptet och min nya lättare vikt har jag en mer sammanhängande sömn vilket gör att jag vaknar utvilad. Det hade jag inte förväntat mig.

Blev du förvånad över något som du ser att har med bantningen att göra?

Jag har kört ett KORTPROGRAM på fyra veckor och gått ner 8,8 kg. Det känns helt otroligt att det är möjligt med både måltidsersättning och mat. Det är motiverande att det går snabbt men jag har ändå fått möjlighet att träna på bättre kostvanor för att också klara att hålla vikten.

Något som vi inte kom på att fråga? Berätta, kommentera, ge feedback, etc.

Nu ska jag fortsätta praktisera det jag lärt mig och öka på min träning och ta dom sista kilona. Tack för en otrolig kick-start.

Tillbaka