Vi lyckades!

Sarah Gale

Namn: Sarah Gale

Startvikt: 91.5kg

Nuvarande vikt: 63kg

Coach:

Vad fick dig att börja på Cambridge?

Jag var trött på min övervikt och hade sett min syster lyckas bra med 1:1 DIET by Cambridge och ville också prova.

Berätta hur du upplevde din bantning med oss?

Det har gått jättebra att kombinera Cambridgemåltiderna med mat. När jag kom längre in i programmet så fanns också ork att ta tag i min träning igen. Jag gillade STEG 5 jättemycket när jag fått fart på träningen. Mycket ork och ändå bra resultat både på vågen och i min träning.

Har du bantat tidigare? Hur upplevde du bantningen denna gång?

Jag har i princip bantat hela mitt vuxna liv och känner att den här gången ska det bli hållbart även på lång sikt. Jag är säker på att jag är på rätt väg. Jag arbetar med livsmedel och hade bra kunskap redan innan men nu har jag dessutom praktiserat min kunskap på mig själv och inser hur bra jag mår när jag väljer det som jag vet är bra mat.

Tänk på alla situationer i ditt liv nu och lista upp alla fördelar du fått genom din bantning.

Jag har mycket mer ork och känner mig piggare. Har inte ont i kroppen på samma sätt som tidigare. Jag har ett tungt arbete som jag orkar bättre nu och det finns dessutom energi att träna efter jobbet också.

På vilket sätt har ditt liv ändrat nu efter din bantning?

Jag är stolt över min prestation och jag är glad över det stöd jag får av min coach. Jag har mer energi och ork.

Blev du förvånad över någotsom du ser att har med bantningen att göra?

Jag har fått mycket positiva reaktioner men också en del negativa kommentarer som om jag är sjuk eller att jag gått ner för mycket. Jag försöker att fokusera på det som känns bra för mig och de positiva kommentarerna. Jag inser att det tar lite tid både för mig själv (mentalt) och för omgivning att vänja sig vid min nya vikt.

Tillbaka