Vi lyckades!

Stefan Bohman

Namn: Stefan Bohman

Startvikt: 130kg

Nuvarande vikt: 85kg

Coach:

Vad fick dig att börja på Cambridge?           

Jag körde första gången i september 2017 och hade då skyhögt blodtryck och huvudvärk varje dag. Åkte aldrig hemifrån utan en ipren i fickan. Jag började banta med Cambridge, fick fina snabba resultat och hade en otroligt inspirerande och duktig Coach. Lovade mig själv då att aldrig mer gå över 0.1 ton igen, vilket jag har hållit. Har inte haft huvudvärk sedan 2017, och inga ipren sedan dess. Blodtrycket ligger också bra.

Berätta hur du upplevde din bantning med oss?    

Denna gång med nya produkterna är ännu bättre. Inte bara soppor och shakes mer. Nu även bars och pastan, grymt gott. Kul och bra med lite olika tips på era sidor på FB. Andra som lyckats är inspirerande + en morot att hålla i och ut. Tänker ofta: Hur hade man sett ut om man inte tog tag i vikten? Nu har det blivit en del av vardagen”

Har du bantat tidigare? Hur upplevde du bantningen denna gång?          

En viktig del för mig är att varje fredag hoppa upp på vågen. Noterar allt och kan gå tillbaks för att se historik, viktigt för mig.

Jag faller tillbaks lite mot strecket 0.1 ton ibland. Allt enligt min gameplan. Lever gott, för gott vissa perioder. Sommaren brukar bli 4-5 kg upp. Min fru och jag lever hälsosamt i veckorna och unnar oss lite mer på helgerna. Det jag ska ändra denna gång är att flytta min gräns till 95 kg innan jag drar i handbromsen. Nya mål m a o. Nu har jag kört en liten kur igen. Gick ner 11,2 kg på 31 dagar. Känns tryggt att kunna köra denna kur ibland. Det här är tredje ”light” kuren sedan 2017.

Tänk på alla situationer i ditt liv nu och lista upp alla fördelar du fått genom din bantning.

Jag är nöjd med vad jag ser i spegeln. Ny garderob. Orkar mer. Känner mig yngre. Träning är en del av mitt liv nu, tränar kontinuerligt, ingen hårdkörning.

På vilket sätt har ditt liv ändrat nu efter din bantning?      

Tänker ofta: Hur hade man sett ut om man inte tog tag i vikten? Nu har det blivit en del av vardagen” och jag håller vikten.

Blev du förvånad över något som du ser att har med bantningen att göra?

Ett tjockt pannben + att man måste verkligen bestämma sig när man börjar denna resa, det funkade utmärkt för mig iallafall. Jag var och ÄR motiverad, väger mig varje fredag för att ha koll. Känns viktigt att ha rutinen med vågen varje vecka. Nu väger jag 85 kg och kör Cambridge i veckorna för att kunna leva gott och unna mig lite på helgerna. Har provat det ett tag nu och jag håller vikten mkt bra.

Önskar alla lycka till, och ni, det går bara man bestämmer sig!!”

Tillbaka