Vi lyckades!

Susanne Walfridsson

Namn: Susanne Walfridsson

Startvikt: 80kg

Nuvarande vikt: 64kg

Coach:

Vad fick dig att börja på Cambridge?

Jag hade en jobbarkompis som gått ner i vikt hos Eva med hjälp av 1to1 DIET by Cambridge och tänkte att det ska jag prova också.

Berätta hur du upplevde din bantning med oss?

Dom första veckorna var tuffa med bara påsarna. Redan tredje veckan fick jag tillsätta en måltid i kombination med Cambridgemåltiderna det gjorde allt mycket lättare. Programmet har också varit enkelt att följa, strukturerat och pedagogiskt.

Jag har varit mycket piggare under hela min bantningstid.

Har du bantat tidigare? Hur upplevde du bantningen denna gång?

Ja, jag har jojjo-bantat större delen av mitt liv. Det var mycket lättare än jag trodde det skulle vara. Skönt att att ha Cambridgemåltiderna som gav mig näring och sedan få enkla instruktioner vecka för vecka, hur jag skulle äta för att träna mig till bättre kostvanor.

Tänk på alla situationer i ditt liv nu och lista upp alla fördelar du fått genom din bantning.

Jag har mer energi, jag snarkar och det har blivit jättemycket bättre.

På vilket sätt har ditt liv ändrat nu efter din bantning?

Jag har fått en bättre förståelse för mina behov, hittat en bra måltidsordning. Nu känner jag mig trygg även i stressade situationer om jag inte hunnit med att planera som jag borde eller att planeringen faller av någon anledning. Jag vet att jag kan använda mig av Cambridgemåltider eller andra intränat mellanmål I sådana situationer.

Blev du förvånad över något som du ser att har med bantningen att göra?

Jag blev förvånad att det var så enkelt. Det var simpelt med dom få nya instruktioner jag fick varje vecka och byte av steg. Äntligen har jag hitta ett upplägg som passar mig.

Tillbaka