Vem är Pekka?

Pekka är en helt vanlig man. Han var en gång i tiden i toppform, men hans stressiga livsstil och oregelbundna matvanor orsakade övervikt. Tillsammans med övervikten kom en hel del bekymmer. Eftersom Pekka är en stereotypisk man har han aldrig tidigare reflekterat över att någon kan hjälpa honom med sin övervikt.
När Pekka fick syn på The 1:1 Diet slog det honom att han behöver ta sig i kragen, på riktigt. Han vet om att han har för dålig disciplin när det kommer till kritan och att han behöver någon som pushar honom. Pekka har alltid varit snabb i svängarna, så varför inte köra igång direkt? Allt som behövdes var att boka en träff med sin blivande coach!
Pekka var skeptisk till att The 1:1 Diet skulle vara något mer än en mytomspunnen påskur. Under bantningen märkte han att programmet är så mycket mer än bara en påskur. Det visade sig att måltidsersättningarna endast var en del av framgångsreceptet. Till hans lättnad märkte han också att programmet inte förändrade hans vardag avsevärt, förutom att han gick ner i vikt och började må bättre. Plötsligt fick Pekka tillbaka sin glöd.

Pekka gjorde en förändring, gör en du också!

Pekkas Comeback

I denna miniserie om Pekka får ni se hur en bantares liv kan se ut. Det kanske inte är precis vad man skulle förvänta sig!

Följ med roliga inslag ur Pekkas väg mot sitt livs toppform!

Delta i tävlingen

Varje gång Pekka lanserar en ny glimt ur sitt liv ger han dig chansen att delta i en tävling!

Fyll i blanketten så deltar du i utlottningen av ett produktpaket från Cambridge. Bantning på Cambridge innebär att du även behöver coachning. En av våra coacher kommer att ta kontakt med dig.

Vinnare
April: Ingela, Båstad
Maj: Jane, Umeå / Christel, Anderslöv
Juni: Katarina, Umeå