Delta i Voice of Cambridge -tävlingen! 

Nu är det åter dags att delta i Voice of Cambridge (VOC) -tävlingen. Denna tävling är för dig som har bantat på Cambridge. Du behöver inte vara i mål med din bantning, eftersom du kan delta flera gånger. Det räcker att du är nöjd och glad över vad du åstadkommit tillsammans med din coach och något eller några av våra program. Vi vill att just DU deltar NU!

Anmälning: 

Du kan anmäla dig själv eller fylla i formuläret tillsammans med din coach. Anmäl dig till tävlingen så snart som möjligt, dock senast den 30 april 2022.

Tävlingsklasser: 

Vi har tre tävlingskategorier: Årets man, Årets kvinna och Årets Hålla Vikten. I den sist nämnda kategorin kan du tävla om du hållit din vikt i minst två år (+/- 2 kg från din målvikt).

Omröstning: 

Vi sätter upp alla tävlanden med namn, bild och story på denna nätsida. Du som tävlar kan gärna puffa alla du känner att rösta på dig. Din coach jobbar också aktivt för att alla som inte ännu vill tävla åtminstone röstar på dig. Alla kan rösta under en veckas tid 9/5-16/5.2022.

Vinnarna: 

Den tävlande som samlat flest röster i varje klass vinner. Vinnarna och vinnarnas coacher meddelas personligen onsdagen den 18/5/2022. Efter det publiceras vinnaren även på denna websida samt i sociala medier.

Vinst: 

Vinnarna belönas med en stylingdag i Helsingfors. Du reser till Finland tillsammans med din coach, andra vinnare och deras coacher. Stylingen görs onsdagen 15/6/2022. Mer info om dagen, resor, inkvartering od. får du i slutet på maj. Reservera dock datumet redan nu, så har du större chans att vinna!

Vi förbehåller oss rätten till ändringar som vi dock inte gör i onödan.