coach image coach image

Hej, jag är Carina Gunnarsdotter,
din Cambridge coach

Carina Gunnarsdotter

073-946 34 00

carina.gunnarsdotter@cambridgeviktprogram.se

Stockholm - Carina G

Boo Strandväg 84, 13251

Be oss ringa tillbaka

Boka en tid

Coachningar

service image

Närcoachning

service image

Distanscoachning

Program

Kortprogram

Tappa tio

Jämnvecko

Jämnkilo

Detox

Skolningsnivå

Certifierad Coach

Vänta inte, börja idag

Mitt namn är Carina Gunnarsdotter. Jag kommer att kunna hjälpa dig med din viktminskning OBEROENDE AV VAR DU BOR I SVERIGE . Jag har glädjen att fira 12-års jubileum med världens roligaste arbete. Det finns inget roligare än att se en människa hitta livsgnistan, sina inre resurser, och frigöra energi från övervikten till något roligare. 


Viktnedgång är sällan något man klarar av på egen hand, speciellt inte om den ska vara långsiktig. De flesta återgår till gamla vanor efter bara ett par månader. Nya vanor tar lång tid att skapa (tänk bara hur lång tid det har tagit dig att skapa dina nuvarande vanor). Det bästa sättet att lyckas nå sina mål är att ta hjälp. Med mig som coach, vårt program och de goda Cambridgeprodukter kommer du få den hjälp du behöver. Jag driver på dig när du behöver det, ger dig ork när du inte har det själv men framförallt bidrar jag med en den kunskap som behövs för att leda dig mot en hälsosam och hållbar livsstil och stabil vikt. Jag har hjälpt flera 100 personer att hitta sin ideala vikt och genom sin nya livsstil även klara av att behålla den genom åren.

VILL DU HITTA NYCKELN TILL VARAKTIG VIKTMINSKNING? Boka en tid för coachning redan nu!

Tappa 10 kg innan jul! Javisst du fixar det! Kom med i min grupp jag startar v 41 i Trelleborg. Vi träffas 1 kväll i veckan 10 gånger. Kostnad 1500:-. Kommer att träffas i lokal i centrala Trelleborg. Max 8 personer. Några platser kvar! Anmäl dig direkt på 0739463400

Vi lyckades!


before
after

Gunilla

"Allt känns så mycket lättare. Jag känner mig gladare och piggare."

Läs mer